Over Kwaliteit

Het Centraal Kwaliteitsregister is geregeld vanuit het KNGF. Kakelbont Kinderpraktijk voldoet aan alle kwaliteitseisen van behandelingen, praktijkervaring, scholing en vakoverleg. Wij werken volgens de richtlijnen van het KNGF en zijn toegelaten tot het kwaliteitsregister fysiotherapie.

 

Wij begeleiden regelmatig stagiaires van de opleiding kinderfysiotherapie of het CIOS. Als je als student interesse hebt in onze praktijk als stageplaats, vragen we je contact met ons op te nemen. Dit kan zijn voor een langdurige stage, maar ook voor bijvoorbeeld een snuffelstage van een dag.
 
Aan de ouders / verzorgers en aan het kind zelf, vragen we altijd of ze er geen bezwaar tegen hebben dat er een stagiaire bij aanwezig is en of hij/ zij uw kind mag onderzoeken en/ of behandelen. Dit gaat natuurlijk onder supervisie van de begeleidend kinderfysiotherapeut van Kakelbont zelf.
 

Corry van de Riet- Stagaire Praktijkondersteuning
Hallo, mijn naam is Corry van de Riet, ben getrouwd en heb 3 kinderen waarvan alleen de jongste nog thuis woont. Mijn hobby’s zijn onder meer lezen, wandelen, legpuzzels maken en reizen. Ik woon in Bergen op Zoom maar wel helemaal buitenaf. Ik heb ongeveer 15 jaar in de zorg gewerkt als verzorgende waarvan de laatste 6 jaar met dementerende ouderen. Vorig jaar is het roer omgegaan en sinds kort volg ik de opleiding “administratief medewerker”. Het is wel weer even wennen om in de schoolbanken te zitten maar ik vind het ook wel erg leuk om te doen! Nu mag ik bij Sandra, de praktijkondersteuner van Kakelbont Kinderpraktijk, stage lopen. Een mooie kans voor mij om veel te leren en nieuwe ervaringen op te doen. Ik ga proberen om een helpende hand te zijn bij al die werkzaamheden die zij heeft. Ik zal niet gelijk op iedere vraag een antwoord weten maar ik ga zeker mijn best doen om u zo goed mogelijk te helpen. Ik ben op dinsdag en donderdag in de praktijk aanwezig.

Eline van Torenburg - Stagaire Kinderfysiotherapie
Hoi! Ik ben Eline, 25 jaar en ik kom uit Roosendaal, waar ik samen woon met mijn man Koen. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, luister ik naar muziek en vind ik het ook erg leuk om naar concerten te gaan. Ik werk sinds 2011 als fysiotherapeut in een praktijk in Ridderkerk en ik ben bezig met de opleiding tot kinderfysiotherapeut in Breda. Voor het derde jaar van de opleiding mag ik stage komen lopen bij Eta en Yvonne. Jullie zullen mij voornamelijk op maandag en donderdag rond zien lopen. Tot dan!
 

Aileen Blommaert- Stagaire CIOS
Hoi ik ben Aileen Blommaert ben 19 jaar en ik woon in Zierikzee. Thuis woon ik bij mijn ouders. Ik heb een oudere zus en zelf heb ik ook een vriend. Buiten mijn stage werk ik in de fitness, hier ben ik fitnessinstructeur. Als sporten doe ik dansen, hardlopen, baantjes zwemmen en als het lukt ook nog fitnessen. In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met vriendinnen, mijn vriend en met mijn zus. Komende maanden loop ik stage bij de kinderfysiotherapie, dit is tot en met december. Dit doe ik voor mijn opleiding. ik zit op het Cios in Goes in mijn 3e leerjaar. Kinderfysiotherapie trekt mij erg aan, omdat ik het mooi vind om kinderen te helpen om van hun klachten af te komen, of om ze juist te helpen in het verbeteren van vaardigheden. Op donderdag en op vrijdag ben ik in de praktijk aanwezig bij Eta en Yvonne. Ik ga met plezier naar mijn stage toe, dus ik weet zeker dat het leuke maanden gaat worden.

Wie ben ik? Natalia Mattheussens- Stagaire CIOS
Mag ik me even voorstellen: Wat zeg je, een moeilijke naam?? Natalia, dat is toch goed te verstaan.

 

Ik ben 19 jaar. 28 augustus geboren in Bergen op Zoom.
Gewoond in Ossendrecht, Hoogerheide, Steenbergen, Halsteren en Bergen op Zoom.
Met gescheiden ouders lijkt dat gewoon.
7 maanden was ik, dus heel klein
Besefte later: dit is niet fijn.
Ook al ben ik daarin niet alleen.
Het blijft vervelend voor iedereen.
Ik heb een halfzusje en halfbroertje waar ik veel van houd.
Die laat ik niet los, voor geen goud.

 

Je kunt me van ver aan horen komen.
Op een rode scooter, en weinig getoeter.
Niet zorgen voor overlast.
Dat is niet gepast.
Op vrijdag ben ik hier present.
En raken jullie aan mij gewend.
Kom ik jullie helpen met wat nodig is.
Dan raakt je lijf weer fris.

 

Mijn hobby’s: shoppen, sporten, filmpje, lekker lui chillen.
Met vriendinnen en vrienden leuke dingen doen.
En het soms uitgillen.
Tennis, voetbal, en mijn lieve hond Rambo.
Dan voel ik mij ZO!!!
Ik heb een hekel aan fietsen en lopen, hard of zacht.
Voor balsporten krijg je me in je macht.

 

Ik zit op een sportschool, het CIOS in Goes
Daarom loop ik stage om de praktijk te leren.
Want niet alles kun je uit boeken leren.
Ik reis anderhalf uur 2x per dag.
En nu kunnen we samen aan de slag.

 

Ik heb er zin in en doe mijn best.
Doen we samen de rest.

-